KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Неделя, Декември 05, 2021

Специалистът в селфитата с животни

Селфи

     Готови, усмивкаааа и зеле. Той се казва Алън Диксън и е ирландски фотограф на 29 години, който не спира своите пътешествия и селфита с животни.

     Необичайният чар, който той притежава изглежда привлича животните и те му позволяват да си направи по някоя снимка с тях. Сигурно всички сме се опитвали поне веднъж в живота си да се заснемем с нашия домашен любимец и на всички ни е ясно, колко сполучливи са снимките. Най-трудният момент в повечето случаи е да се задържи животното пред обектива на апарата. Ако успеем да направим това ни чака предизвикателството да го накараме да застане в някоя интересна или нестандартна поза.
     Да се снимаме с питомеца си не е лека задача, а представете си да се снимате с диво животно от някой зоопарк или ранчо. Г-н Диксън успешно заснема селфитата си с дивите си четириноги,двуноги, пернати или космати приятели. Това е и причината в интернет пространството да е познат като модерния д-р Дулитъл. Този млад пътешественик, който пребивава в Австралия за момента, явно разбира повече от добре животинския език и успява да склони всякакъв вид, род и размер животни да се снимат с него.


Scroll to top