KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Сряда, Януари 19, 2022

Домашните любимци на звездите

playboy

Голяма част от знаменитостите си имат свой верен другар на четири лапи. Тези малки приятелчета също са обект на медиен интерес. Много звезди от световен мащаб са предпочели за свои любимец кученце, за което се грижат с огромна любов и всеотдайност. И макар повечето холивудски звезди да живеят в имения, все пак част от тях споделят в социалните мрежи свои снимки заедно с четириногия приятел. Или пък камерата на жадните за клюки папараци ги среща из случайно в Ню Йорк или Лос Анджелис.

Прочети още: Домашните любимци на звездите

Мека мебел в София за вашите домашни любимци

cat furniture

При закупуването и ремонтирането на апартамент или къща, не бива да забравяме нашите домашни любимци. Нужно е да изградим малки кътчета в дома за четириногите, за да могат те също да усетят комфорт и уют. В нашия магазин предлагаме мека мебел, която може да бъде мултифункционална. Например люлеещ стол, който може да се използва и за игра, и за спане от животинките. При избор на мека мебел за домашни любимци е нужно да се прецени пространството. Благодарение нашите специалисти в магазина ни за мека мебел в София, ще имате възможност за най-добър избор.

Прочети още: Мека мебел в София за вашите домашни любимци

Ламиниран паркет – най-добрата настилка, ако имате домашни любимци

laminate dog

Ламинираният паркет е най-добрата подова настилка, която съществува в наши дни, поради много си предимства с останалите такива. Това, което е характерно за нея е подобрена здравина, стабилност, задържаща топлина и лесно се почиства. Според вида на материалите, които се използват за направата на ламината той беше да бъде различен вид. Най-често се правят няколко слоя от един или няколко типа дървесина, които се пресоват и оформят под формата на пластове. Те се наслагват, докато образуват цял елемент, след това всичко се свърза и получаваме стая с ламиниран паркет. Ламинираният паркет има предимство пред останалите, защото той е перфектен избор, когато имате домашни любимци.

Прочети още: Ламиниран паркет – най-добрата настилка, ако имате домашни любимци

Страница 1 от 40


Scroll to top