KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Неделя, Декември 05, 2021

Домашните любимци на звездите

playboy

Голяма част от знаменитостите си имат свой верен другар на четири лапи. Тези малки приятелчета също са обект на медиен интерес. Много звезди от световен мащаб са предпочели за свои любимец кученце, за което се грижат с огромна любов и всеотдайност. И макар повечето холивудски звезди да живеят в имения, все пак част от тях споделят в социалните мрежи свои снимки заедно с четириногия приятел. Или пък камерата на жадните за клюки папараци ги среща из случайно в Ню Йорк или Лос Анджелис.

Кои са те?

Джъстин Бийбър и неговите кучета Естер и Фил

bieber
Джъстин Бийбър много обича своите кученца. Споделил е тази снимка в социалната мрежа „Инстаграм“.

Крис Хемсуърт публикува снимка със своето куче. Двамата заедно се препичат под горещото слънце. Всеки би им завидял.

Лиъм Хемсуърт пък се снима с Дора – спасено куче, което е високо почти колкото него. Хубавица е, нали!

Хилъри Дъф и Сингър си правя селфи. Колко сладко!

Дженифър Лорънс бе засечена от папараци пред нюйоркски хотел със своето кученце Пипи.Джейк Гюленхал пък бе забелязан в Лос Анджелис, Калифорния на разходка със своето куче.По всичко личи, че холивудските знаменитости обожават своите любимци, които също са обект на интерес от страна на медиите.

Дали обаче това важи и за родните звезди?

Родните звезди също обичат да раздават нежност. Голяма част от тях дори търсят партньори на своите любимци.

Катето Евро например от дълги години отглежда джафкащи приятели в своя дом. Актрисата споделя, че обожава кучета.


Певицата Мария има цяла кучешка градина. В своя дом в Бояна тя отглежда 2 чихуахуа, 2 сандбернара, ирландски сетер и териер. Как ли съжителстват помежду си тези разнообразни породи можем само да гадаем.Николета Лозанова споделя, че предпочита джобния формат кучета. Бившата жена на футболиста Валери Божинов има три кучета – Фенди и Шанел, Пудинг. Фенди И шанел са отпреди 3 години.

Френският булдог Пудинг е неин любимец, дори има негови снимки в инстаграм профила на звездата.


Йоана от Deep Zone пък обожава своя пинчер. Той се казва Клифърт. В много интервюта певицата споделя, че няма нищо по-релаксиращо от дълга разходка с малкия и приятел.

Фолк певицата Емилия също е любител на животните. Тя и нейният мопс, наречен Мопси, подарък от любим мъж, се радват взаимно на компанията си.
Определено и звездите са решили да споделят звезден прах с четириног приятел. Каквото и животинче да изберем за себе си, ще бъдем безкрайно щастливи с него. Защото животни са добра компания за всяко настроение, верни приятели и мъничко щастие на четири лапи.


Scroll to top