KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Неделя, Декември 05, 2021

Beethoven / Бетовен (1992)

БетовенBeethoven / Бетовен (1992)

Режисьор: Brian Levant

В ролите: Чарлс Гродин, Бони Хънт, Дийн Джоунс, Оливър Плат, Станли Тучи, Дейвид Духовни и санбернара Крис

Държава: USA

Година: 1992

Жанр:  Комедия, Драма, Семеен

Описание: Двама престъпници отвличат няколко кученца от зоомагазин. Едно от тях, санбернар (по-късно наречено Бетовен) успява да избяга. Нещата се завъртат така, че то се появява в леглото на най-малката дъщеря на семейство Нютън - Емили. Бащата - Джордж не харесва идеята да го задържат, но жена му Алис и децата му противоречат и той накрая се съгласява да го приютят. Наречен е Бетовен, защото когато Емили свири Пета симфония на Лудвиг ван Бетовен, то й припява с лай.

Освен Емили, семейство Нютън имат още 2 деца - Теодор (наричан от приятелите си Тед) и Райс, които са по-големи. Тед е малтретиран от съучениците си, докато един път не го спасява Бетовен. Те вече не посмяват да припарят до него. Райс обича Марк от баскетболния отбор на училището, но той е влюбен любимката на училището и тя остава незабелязана. Първият напредък е когато Бетовен отведа Марк до нея и той показва, че знае името й - за нея това означава много.

Семейството притежава компания за ароматизатори и Джордж постоянно търси възможности за разширение. Накрая среща подходящите партньори - Брад и Бри, които му обещават много пари. Но те имат добре скрита цел - да притежават цялата компания.

 


Scroll to top