KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Неделя, Декември 05, 2021

Beethoven 2 / Бетовен 2 (1993)

Бетовен 2Beethoven 2 / Бетовен 2 (1993)

Режисьор: Brian Levant

В ролите: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Nicholle Tom, Christopher Castile, Sarah Rose Karr, Oliver Platt

Държава: USA

Година: 1993

Жанр: Комедия, Драма, Семеен

Описание: В продължението на тази невероятната комедия огромният санбернар среща любовта. За беда санбернарката Миси е държана в плен от Реджина (Деби Мазар) – злобна и самотна жена, която изнудва бившия си съпруг. За късмет на кучетата срещата им е достатъчно дълга и в резултат на нея се появява ново поколение малки санбернарчета - Чайковски, Мо, Чъби и Доли. Реджина решава да удави кученцата, но променя решението си, когато научава от съседа си колко струва всяко едно от тях.

Децата на семейство Нютън – Теодор (Кристофър Кастил) и Емили (Сара Роуз Кар), успяват да ги спасят и цялото семейство потегля към курорт в щата Монтана заедно с всички кучета. В същия курорт се озовават Реджина и нейният приятел Флойд (Крис Пен). По неволя те се срещат на един празник и Реджина взема кученцата направо от ръцете на децата. Но когато се връщат, откриват, че Миси е избягала заедно с Бетовен към близката планина.

Двамата, заедно с наскоро взетите кученца, се отправят натам, но не се оказват късметлии (само Реджина и Флойд) и пропадат под един мост. Скоро се съвземат и скоро настигат кученцата точно в убежището им. Но загазват, щом семейство Нютън, започнали преследване успоредно с тях, идват. Междувременно си имат работа с Бетовен, който упорито се съпротивлява. След леко побутване те падат в кално езеро под скалата, на която са. Макар, че Нютън предлагат да им помогнат, те отказват и се овъргалят до уши в калта.

 


Scroll to top