KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

KOSMATKO.COM

KOSMATKO.COM

Портал за домашни любимци

Неделя, Юни 20, 2021

Куче спасява котенца от сигурна смърт

Куче, кръстено на американския президент Рейгън, стана истински герой в щата Айова.

Въпреки че кучетата и котките са смятани за заклети врагове, кучето Рейгън проявява истинско геройство спасявайки две беззащитни котенца от сигурна кончина.

Четириногият домашен любимец Рейгън като по чудо избави две малки котенца от сигурна смърт. Трогателната сцена се случва на кръстовище в град Демойн, където кучето случайно намира торба от котешка храна.


От торбата се носят страшни писъци.

Рейгън бързо носи торбата в дома си и стопаните му виждат вътре ужасяваща картинка – торбата е пълна с малки котенца, някой от които вече прегазени. Само две все още са живи и биват спасени, благодарение на бързата реакция на Рейгън.

Малките Типър и Скипър изваждат истински късмет да бъдат намерени от своя спасител. След ужасяващата случка, двете мъничета остават с по 8 живота и шанса да бъдат отгледани в топъл и уютен дом.

След случката в местната служба за защита на животните постъпват стотици обаждания от желаещи да отгледат малчуганите, които вероятно дълго ще се възстановяват от преживяния кошмар.

Кучето Рейгън още веднъж доказва, че животните, било то и врагове, за каквито се смятат кучетата и котките, са по-милостиви и добри от хората, имайки предвид, че хората са виновни за нещастието на беззащитните животинки.


Scroll to top